lørdag den 9. august 2014

Forventningsglæde: Om tre laaaange uger går det løs...

Lørdag den 30. august 2014 starter det rejseeventyr, som Jeppe og jeg har set frem til i efterhånden mange måneder: Den dag har vi nemlig sikret os to pladser på et Norwegian-fly, der afgår fra Kastrup Lufthavn klokken 15:10, og som cirka 11 timer senere lander i Los Angeles International Airport, hvor der holder et pragteksemplar af en lækker bil og venter på os.

Det skønne køretøj bliver vores hjem i de efterfølgende tre-fire uger, hvor vi skal roadtrippe os igennem Californien, Arizona og Nevada, og det glæder vi os ærligt talt herre-meget til!

Vi bookede flybilletterne tilbage i november 2013, da Norwegian begyndte at udbyde lavprisflyvninger direkte fra København til Los Angeles, og bilen blev booket i marts, hvor vi på grund af den lave dollarkurs kunne få vores drømmebil til en rigtig god pris.

Aftalen med biludlejningsfirmaet Alamo, som har en filial i LAX, så vi kan hente vores firhjulede feriehjem, når vi lander i lufthavnen, lyder på en "Ford Mustang Convertible (or similar)", så når vi dagdrømmer om rejsen og forestiller os, hvordan det bliver at drøne derudad på Route 66 eller Highway 1, er det et vidunder som på billedet herunder, vi ser os selv i:

Ford Mustang Cabriolet
Vi sætter en ære i at planlægge så lidt som muligt på forhånd, og vi glæder os begge helt vildt til at prøve at rejse rundt på må og få og bare tage tingene som de kommer. Vi har dog ganske vist en idé om, hvad vi godt kunne tænke os at nå i løbet af de 26 dage vi skal være på farten, og vi har også planlagt nogle få overnatninger, som det på grund af stor efterspørgsel har været nødvendigt at få styr på hjemmefra.

Det bliver helt sikkert en uforglemmelig rejse, og jeg kan allerede nu fornemme, at jeg får lyst til at fortælle vidt og bredt om de ting, vi kommer til at opleve undervejs, så for at spare vores Facebook-netværk for en massiv omgang roadtrip-spam i løbet af september måned, har jeg besluttet mig for at blogge om turen løbende. På den måde kan vores familie og venner følge med i vores oplevelser i det omfang, de har lyst til det, og samtidig kan vi få styret vores trang til at fortælle om vores amerikanske rejseeventyr.

Bloggen er primært mit projekt, og det bliver formentlig også kun mig, der skriver til den, men Jeppe er stor fan af idéen, og jeg vil gøre mit bedste for at kanalisere vores fælles oplevelser ud i blogosfæren i en læsevenlig form. Og hvis der pludselig bliver stille her på siden, er det nok fordi jeg har for travlt med at nyde alt det skønne, som venter forude - så jeg beklager på forhånd, hvis mit aktuelle ønske om at blogge løbende pludselig bliver afløst af et nyt ønske om bare at NYDE!