fredag den 10. oktober 2014

Dag 27-28: Hjem til O'ense

Torsdag den 26. september checkede vi ud fra Hotel Mikado omkring middagstid og satte kursen mod LAX, hvorfra vores Norwegian-fly skulle transportere os hjem til Danmark senere samme dag.

Vi lettede fra Los Angeles klokken 19:30 lokal tid, og knap ti timer senere - hvilket vil sige omkring klokken 14 fredag eftermiddag dansk tid - satte vi atter fødderne på dansk landjord efter fire uger på farten i USA.

At komme hjem til vores vante rammer i Odense og blive genforenet med vores dejlige hund (og sove i vores egen seng og spise urimelige mængder rugbrød) var helt vildt dejligt - men allerede efter en uges tid hjemme i Danmark begyndte vi at drømme os tilbage til Route 66, Grand Canyon, Sedona, Las Vegas, Death Valley, Yosemite og hele den fantastiske Highway 1-strækning fra San Francisco i nord til Los Angeles i syd.

Vores roadtrip har været en fantastisk oplevelse, som har gjort uudsletteligt indtryk på os begge to, og vi ser allerede frem til vores næste store rejse - hvorend den så kommer til at gå hen.

Jeg lovede at diske op med et billede fra vores bryllupsaften i Las Vegas, når vi kom hjem til en computer med cd-romdrev - så værs'go'!

Vi glæder os (stadig) tossemeget til at fejre vores status som "husband and wife" med et brag af en fest!


Kærlig hilsen

Merete og Jeppe



1 kommentar:

  1. Tak - igen - for fantastisk dejlig læsning med beskrivelser af steder og oplevelser, der har stimuleret alle sanserne.
    Ja, faktisk er turen blevet så levende fortalt, at det er lige før jeg mærker jetlagget, og skal have sjælen med tilbage til dansk grund igen efter endt læsning.
    Det er et dejligt bryllupsbillede af jer og det er en stor glæde, at Dexters tilstand tog så mirakuløs en vending, og at I fik plads til alle de fantastiske, sjove og rare oplevelser på vej tilbage til L.A.
    Knus og tak for turen fra mor/svigermor.

    SvarSlet