søndag den 14. september 2014

All in på kærlighed i Las Vegas

Sidste sommer faldt Jeppe på knæ i en mudderpøl på Roskilde og spurgte, om jeg ville gifte mig med ham - og det ville jeg gerne!

Og som mange af jer der læser med her på bloggen sikkert allerede har gættet (enten fordi I har afkodet overskriften eller fordi I har kunnet se det på os, når vi i de seneste mange måneder har svaret "Neeeeeej da!" til jeres spørgsmål om, hvorvidt vi da ikke sku' giftes, når vi nu alligevel var i lyn-brylluppernes by), blev vores festival-forlovelse til et ægte ægteskab, da vi sent onsdag aften blev gift i Las Vegas.

Jow, den er skam go' nok - klokken syv torsdag morgen dansk tid blev vi dælme "husband and wife"!

I de 11 år vi har været kærester, har vi utallige gange leget med tanken om, at vi en skønne dag ville tage til Las Vegas og blive gift, så da vi begyndte at planlægge vores roadtrip - og der oven i købet var forlovelsesringe på vores fingre - ja, så sku' vi da have været nogle værre skarn, hvis vi ikke lige havde sørget for at få et bryllup flettet ind i rejseoplevelserne, ikke sandt?

For en måneds tid siden anskaffede vi os en ægteskabserklæring med tilladelse til at blive gift i USA, og med den i hånden kørte vi onsdag aften ind på Clark County Courthouse i det centrale Las Vegas og købte os til den 'marriage license', der er nødvendig for, at man kan komme ind fra gaden og blive gift.

Da papirerne var i orden, kørte vi ud for at finde et bryllupskapel, og efter at være kørt vild i nogle ensrettede gader, kom vi forbi en lille kirkelignende bygning, hvor der over indkørslen til gården hang et lysskilt med teksten "The Fast Lane".

"Er det her?", spurgte Jeppe, og jeg svarede "Ja, det er det vist."

Og sådan gik det til at vi fik papir på hinanden, siddende hånd i hånd i vores åbne bil (aka. Hesten uden navn) i et drive-through bryllupskapel i Las Vegas.

Det var det perfekte Jeppe-og-Merete-bryllup! 

Las Vegas er på mange måder ét stort Tivoli, og selvom byen er fascinerende, er den og meget, meget usexet - og romantikken skal man lede længe efter, hvis man kigger efter den i bybilledet. Bryllupskapellerne ligger side om side i Downtown Las Vegas, og bryllupsindustrien er en gigantisk pengemaskine.

Men som Yoga Guy så fint sagde det, da vi faldt i snak med ham i Sedona: "You can find inner peace anywhere in this world". På samme måde behøver al den gøgl og overflade, som kendetegner Las Vegas, ikke have nogen som helst betydning for, hvor uforglemmelig en oplevelse det er at sige ja til at bruge resten af livet sammen med hinanden. Jeg begyndte i hvert fald at tude - nøjagtig som jeg ville have gjort det, hvis der ikke havde været summende lysskilte og trafikstøj i vores nærmeste omgivelser! 

Vi har kun ét billede fra vielsen, og det ligger på den cd-rom, som vi fik med som en del af den bryllupspakke, som vi købte, så det kan I først få at se, når vi kommer hjem til Danmark og en pc med cd-rom drev.

Derfor er det her det eneste syn for sagen, vi har at byde på lige nu - here you go! 


Her på falderebet er der vist bare tilbage at sige, at hvis nogen sku' være i tvivl, så har vores planer om at holde et brag af en bryllupsfest hjemme i Danmark ikke ændret sig det fjerneste - tværtimod!

Vi glæder os tossemeget til at fejre det sammen med jer!!!

6 kommentarer:

  1. Tillykke med det, det er en skøn og dejlig fornemmelse og den varer ved :-) stort tillykke os i Silkeborg. Nyd resten af turen ��

    SvarSlet
  2. tillykke tillykke
    Hwa sagde jeg..........- de bliver sku gift deromme i Vegas
    1000 gange tillykke fra HG og far`n

    SvarSlet
  3. Åh, hvor det glæder mig på jeres vegne, at I valgte (også) at gøre det på denne måde.
    Et rigtigt Jeppe-og-Merete-bryllup, som du skriver, og det ville simpelthen ligne jer begge to så dårligt,
    hvis I gik glip af den uforlignelige oplevelse, det må ha' været. På trods af kulisser og ucharmerende
    "opstawlethed" og trafikstøj, så kunne det bare ikke være mere ægte og rigtigt for jer, tror jeg.
    Tillykke med det endnu engang :) fra mor og svigermor.

    SvarSlet
  4. Tillykke mange gange for den da også, og fortsat god tur.

    SvarSlet
  5. Vildt! Det manglede da også bare ;-). Knus Louise

    SvarSlet
  6. Tusind tak allesammen! Det var en fed oplevelse! :)

    SvarSlet